Jelentkezés a Tanfolyamra

selyemfestes.hu.cim.k04

Ha szétnéztél a honlapomon és kedvet kaptál a selyemfestéshez, válassz időpontot és jelentkezz! AKCIÓ!

Olvasd tovább ...
A Tanfolyamról
Mindent

selyemfestes.cim.technikak.02

A selyemfesték fut a selymen! Hogyan lehet kordában tartani és szépet alkotni? Hát igen, ez a nagy kihívás! De nem lehetetlen küldetés!

Olvasd tovább ...
 

Selyemfestés
Ajándékutalvány

selyemfestes.cim.ajandekutalvany.02

Szerezz meglepetést
szeretteidnek Selyemfestés Ajándékutalvánnyal, ami egy évig beváltható...!

Olvasd tovább ...

Mandala
Mini Tanfolyam

selyemfestes.cim.mandala.tanfolyam.02

Mandalát festeni különleges dolog! Regisztrálj, és egy 3 részes mandala mini tanfolyamot küldök ajándékba!

Olvasd tovább ...
Bezár

A selyemfestés varázsa, avagy a selyemfestés technikái

cim.images.05.tn

 

 

adrienne Varga Adrienne vagyok, és szeretnélek meghívni egy új világ felfedezésére, melyet angol nyelvterületen úgy hívnak, hogy "Silk-Magic" és amit én nemes egyszerűséggel csak Selymes Varázslatnak hívok!
Ha a selyemfestés érdekel, akkor jó helyen jársz, mert itt rengeteg információt találhatsz róla, és nem utolsó sorban a selyemfestés tanfolyamunk előszobája is.
A selyem egy különleges anyag, ezért különlegesen is kell bánni vele! Selyemruhát viselni mindig alkalmi, különleges élmény, de selyemsálat, selyemkendőt készíteni igazi, valódi kihívás!
A selyemfestés sokáig titkolt tudomány volt, hiszen maga a technika eltér minden más rajzolási és festési módtól, amire tanfolyamunk első negyedórájában mindenki rá is ébred.

A selyemfestés tanfolyamunkon nem csak segítek elsajátítani a selyemfestés alapjait, hanem kitűnő szórakozást is kínálok ... nos, és még valami mást is ...! 

A selyemfestés és még valami más!

selyemfestes.hu.cim.02

Sokan élik úgy az életüket, hogy a monotonitás rá a legjobb jelző, pedig az apró kis csodák nap mint nap mennek el mellettük, de nem veszik észre!
A selyemfestés tanfolyam legnagyobb kihívása számomra nem csak az, hogy megtanuld a selyemfestés technikáit hanem az is, hogy mindezek mellett  elvezesselek arra az érzékenységi szintre, hogy a kis csodákat a hétköznapok szűrőjén keresztül is észre vedd és ne hagyd, hogy az életed pici meglepetései elmenjenek melletted!

A selyemfestés tanfolyamaimon végzettek többször elmondták, hogy a legnagyszerűbb érzés az volt a két nap során, hogy a semmiből, számos szép dolgot hoztak létre vagyis  ALKOTTAK és ez már gyermekkoruk óta nem történt meg velük!
Nézegesd a honlapomat és hagyd, hogy a színek magukkal ragadjanak! Az oldalakon nagyrészt nem az én munkáim, hanem a tanfolyamot végzettek munkáit láthatod (amikre én is nagyon büszke vagyok), tehát ezeket TE is csinálhattad volna! Ne hagyd, hogy a hétköznapok elsodorjanak! Állj meg egy pillanatra, hogy egy szép kendőt, sálat, mandalát vagy akvarellt fess a magad és mások örömére!

A selyemfestés tanfolyam | jobbagyfélteke másképp

selyemfestes.hu.cim.03

A kétnapos "Ismerkedés a selyemfestéssel" tanfolyam anyagát úgy állítottam össze, hogy összesen hét selyemfestés technikát sajátíthatsz el melyek a következők: vizes technika, csepegtetős technika, műanyag lapos (3D) technika, selyemkendő -sál, akvarell és mandala! Ha most egy picit megijedtél, biztosíthatlak semmi okod rá! A tanfolyam nem igényel semmilyen előképzettséget, vagy különösen jó kézügyességet! A két nap úgy épül fel, hogy észre sem veszed és egyre jobban fogsz bánni az ecsettel és biztosan elmerülsz a színek kavalkádjában, mert ezeknek az élénk csodálatos selyemfestékeknek nem lehet ellenállni, feltétlen mindet rá kell vinni a selyemre ...!
A nap végén a magad által készített kendőben térhetsz haza, ami egyedi megismételhetetlen és ami biztosan nem jön veled szembe az utcán!

Az első nap talán ki is fogsz fáradni, de ez jó fáradság lesz, elfeledteti a hétköznapi rutint és gondokat is, feltöltődve térsz haza, és biztosíthatlak - a tanfolyam mellékhatásaként - a szines álom éjjel téged is útol fog érni!

Gyakran feltett kérdések a selyemfestéssel kapcsolatban!

selyemfestes.hu.cim.tanterem.02

Hol tartjuk a tanfolyamot?

Szerencsések vagyunk, mert sikerült egy előnyös szerződéssel Budapesten a Gold Irodaház előadótermét kibérelnünk. Minden tanfolyamunkat itt tartjuk természetesen a 3 órás "Selyem-Szerdákat" is!
A helyiség a földszinten található napfényes, klimatizált, saját toalettel és mosdóval ellátott. Az irodaház a M3 Metró Forgách utcai megállójánál található, a pontos elérhetőségét itt találod: Gold Irodaház

selyemfestes.hu.cim.csoport.01

Hányan vannak a tanfolyamon?

A kétnapos hétvégi selyemfestés tanfolyamok átlagos létszáma 8-10 fő! Nyáron kicsivel többen szoktunk lenni télen viszont kevesebben, a "Selyem-Szerdák" létszáma 2-4 fő! (Ezért javasolom mindenkinek, hogy a gyakorlásra és a nehezebben elsajátítható technikákra jöjjön el valamelyik "Selyem-Szerdára", mert ott több idő van rá és a kisebb létszám miatt én is jobban tudok segíteni.)

 

selyemfestes.hu.cim.resztvevok.01

Hogyan kell felkészülni a selyemfestés tanfolyamra?

NEM KELL a tanfolyamra felkészülni!
NEM KELL tudnod festeni vagy rajzolni!
NEM KELL semmilyen művészi előképzettség!
A tanfolyam célja, hogy minden előképzettség nélkül is készíts olyan selyemkendőt, mandalát, akvarellt és még sok mást, hogy büszkén megmutathasd őket párodnak vagy barátnőidnek!

selyemfestes.hu.cim.eszkozok.01

Milyen plusz költségek adódhatnak a tanfolyam során?

A tanfolyam díján és az anyagköltségen kívül semmilyen egyéb költséggel nem kell számolnod. Ezek pedig fix költségek, amiket a jelentkezéskor vagy az időpont kiválasztásánál is feltüntetünk. Az eszközöket és az anyagokat  mi biztosítjuk a számodra, neked ezzel nem kell foglalkoznod. Az elkészült alkotásokat természetesen hazaviheted.

 

selyemfestes.hu.cim.selyem-szerda.01

A "Selyem-Szerdán" is el lehet végezni a kétnapos tanfolyamot?

IGEN, el lehet végezni. Mégis azt ajánlom mindenkinek, hogy lehetőleg jöjjön el egy kétnapos tanfolyamra, mert páratlan élmény 10 fővel együtt megtanulni a selyemfestést és együtt eljutni az alkotás szintjére! A kétnapos tanfolyam atmoszférája magával ragadó és szinte megismételhetetlen!
Nemcsak a technikai tudás elsajátítása a fontos, hanem az is hogyan jutunk el oda és kivel osztjuk meg örömeinket felfedezéseinket. Egy jó csoport hangulata magával ragadja azt is, aki először bizonytalan, később pedig lehet, hogy pont rá fognak támaszkodni a többiek. Mindkettő nagyszerű érzés és szinte minden tanfolyamon átéljük őket ...!

selyemfestes.hu.cim.jelentkezes.01

Mit kell tennem, ha jelentkezni szeretnék?

  1. Nézz körbe a honlapomon és tájékozódj!
  2. Regisztráld magad, hogy megkapd az ajándékaimat többek között egy mini e-mail tanfolyamot!
  3. Válassz egy időpontot és jelentkezz a nyomtatvány kitöltésével!
  4. Néhány órán belül megkapod a visszaigazolást a konkrét díjjal, kedvezményekkel.
  5. Utald át vagy fizesd be a regisztrációs díjat, hogy véglegesítsd a jelentkezésedet!
  6. A tanfolyam előtt egy héttel küldök egy emlékeztetőt és néhány hasznos információt.
 
adrienne

Tanfolyam időpontok, árak Selyemfestés KEZDŐ Selyemfestés KÖZÉPHALADÓ 1 Selyemfestés KÖZÉPHALADÓ 2 "Selyem - Szerda" Selyemfestés technikák

Video: a tanfolyam 10 percben!

selyemfestes.video.tanfolyam.012

Mottóm:

Selyemfestés tanfolyamaim mottójának az alábbit választottam:

A legnagyobb tanári művészet, hogy az alkotás és felismerés örömét ébresszék.

Einstein

Mi is a teendőd?

Image Olvasd el a honlap bevezetőjét és tájékozódj!
Image Nézd meg a képgalériát és a videógalériát!.
Image Olvasd el a kétnapos tanfolyam ismertetőjét!
Image Válassz időpontot és jelentkezz egy tanfolyamra.

Egy tanfolyam képei!