Jelentkezés a Tanfolyamra

selyemfestes.hu.cim.k04

Ha szétnéztél a honlapomon és kedvet kaptál a selyemfestéshez, válassz időpontot és jelentkezz! AKCIÓ!

Olvasd tovább ...
A Tanfolyamról
Mindent

selyemfestes.cim.technikak.02

A selyemfesték fut a selymen! Hogyan lehet kordában tartani és szépet alkotni? Hát igen, ez a nagy kihívás! De nem lehetetlen küldetés!

Olvasd tovább ...
 

Selyemfestés
Ajándékutalvány

selyemfestes.cim.ajandekutalvany.02

Szerezz meglepetést
szeretteidnek Selyemfestés Ajándékutalvánnyal, ami egy évig beváltható...!

Olvasd tovább ...

Mandala
Mini Tanfolyam

selyemfestes.cim.mandala.tanfolyam.02

Mandalát festeni különleges dolog! Regisztrálj, és egy 3 részes mandala mini tanfolyamot küldök ajándékba!

Olvasd tovább ...
Bezár
Selyemfestés

Selyemfestés | Technikák

Selyemfestés tamfolyamainkon nagyon sok technikát megtanítunk, a te dolgod csak annyi, hogy jelentkezz és meglátod pozitív érzésekkel és nagyon komoly tudással térhetsz majd haza!


 Tanfolyamaink:

   
 selyem.festek.deka.100.150
 
  

Mandala festése

A mandala a selyemfestészet egyik leg látványosabb ága, de szép mandalát festeni igazi kihívás! Csak akkor kezdj bele, ha tisztában vagy a selyemfestés alaplépéseivel és merészen bánsz a kontúrozóval is! 
A mandalát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KEZDŐ" tanfolyamon és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk!

Olvasd tovább ...

Akvarell festése

Akvarellt festeni selymen a lehető legszebb dolog a világon, legalább 4-5 technika együttes tudása szükséges hozzá, de a végeredmény mindig páratlan és szemet gyönyörködtető! A szinek kavalkádjáról nem is beszélve!
Az akvarellt az "Ismerkedés a selyemfestéssel KEZDŐ" és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk!

Olvasd tovább ...

3D - Műanyag technika

A 3D Műanyag technikával készült kép 3 dimenzióban képes (színes) gondolatainkat közvetíteni, a technika nem nehéz, kezdők is bátran hozzákezdhetnek. Fali díszként vagy ajándékkent is haszbálható!
3D technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KEZDŐ" és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Csepegtetős technika

A csepertetős technika a kendőfestés egyik legegyszeűbb módja! Pillanatok alatt készíthetsz alkalmi ruhádhoz illő sálat, kendőt. Szinte csak a színek kiválasztásával kell törődnöd!
A csepegtetős technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KEZDŐ" és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Vizes technika

A selyemfestés technikák nagy részénél sokat foglalkozunk a festék futásának megakadályozásával, itt viszont pont erre tesszük a hangsúlyt! Számos egyéb technikával egészíthetjük ki alkotásunkat!
vizes technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KEZDŐ" és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Selyemsálak, selyemkendők

Itt foglaljuk össze, hogy a selyemsálak és selyemkendők festéséhez milyen technikákat használhatunk! Egy igazi profi kendő készítése több napig is eltarthat és akár 10 féle technikával is készülhet!
A selyemsálak technikákat a "Ismerkedés a selyemfestéssel KEZDŐ" és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk!

Olvasd tovább ...

Csomagoló papíros

Bár a neve furcsa az eredmény mégis magáért beszél! A színek összevegyítésének egyik legegyszerűbb módja és a selyemkendő vagy selyemsál készítéshez nélkülözhetetlen! Ki kell próbálni!
csomagolópapíros technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KÖZÉPHALADÓ" és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk!

Olvasd tovább ...

Batikolás selymen

A batikolás ismerős lehet azoknak, akik ruhafestéssel már foglalkoztak! A selymen viszont minden másképpen működik! Hogy, hogyan? Gyere és tanuld meg!
batik technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KÖZÉPHALADÓ" valamint a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Hideg viasz technika

A hideg viasz technika nem kezdőknek való, nagyfokú odafigyelést és a festékkel való rutinos bánásmódot igényel. Ha még csak most ismerkedsz a selyemfestészettel, ne ezzel kezd!
hideg viasz technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KÖZÉPHALADÓ" valamint a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Meleg viasz technika

A meleg viasz technika jó kézügyességet és odafigyelést igényel! Selyemkendők és akár akvarellek kiegészítő technikája is lehet! Otthon ne próbáld ki, mindenképpen oktatóval kezd!
meleg viasz technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KÖZÉPHALADÓ" valamint a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Mikrohullámú technika

Mit keres itt a mikrohullámú sütő? Nem csak a fixálás módja, de a kendő vagy sál elkészítési módja is nagyon érdekes! Könnyű technika, de a módjára csak a tanfolyamon kapsz választ!
mikrohullámú technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KÖZÉPHALADÓ" valamint a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Hajtogatós technika

A hajtogatós technika nagyon jó technika arra, hogy két egyforma sálat, kendőt biztosan ne készíts! Lehet határozott mintájút és elmosódott színkavalkádot készíteni vele! A Te dolgod, hogy eldöntsd ...!
hajtogatós technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KÖZÉPHALADÓ" valamint a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Selyempárna festése

A selyempárna festéshez külön keret szükséges és csak profik kezdjenek hozzá, nehéz és sokáig tartó folyamat a párna festése! Csak azoknak ajánlom, akik az összes technikával foglalkoztak már!
párna technikát a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Borotvahab technika

A borotvahab technika mindenki fantáziáját megmozgatja! Elöljáróban legyen annyi elég, hogy olyan minták hozhatók létre a borotvahabbal, mely más technikával biztosan nem ... és még csak nem is nehéz technika!
borotvahab technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KÖZÉPHALADÓ" valamint a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Márványos technika

A márványos technika alkalmazható papírra és szövetre is, de selyemmel igazán különleges! Speciális márvány festék szükséges hozzá és a technika előkészületeket igényel, gyere a tanfolyamra ahol minden készen áll ...!
márványos technikát a  "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Cukor technika

A cukor technika fő eleme, hogy a felvitt cukorszirupot a festés végén el kell távolítani! Csak gőzre fixáló festék használható hozzá, elég speciális technika! Viszonylag nehéz technika.
cukor technikát az "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Só technika

Aki selymet fest az gyorsan találkozik a sóval, mert elszívja a vizet és ezzel érdekes hatások érhetők el. Szinte az összes technika kiegészítőjeként használható, de meg kell tanulni a használatát!
só technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KEZDŐ" és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Kontúr technika

A selyemfesték fut a selymen! Hogyan lehet kordában tartani és szépet alkotni? Hát igen, ez a nagy kihívás! A kontúrozás viszont segít ebben és hogy szép is legyen a kontúrozás meg kell tanulni az alapokat!  
kontúr technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KEZDŐ" és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Kontúrfestés technika

A selyemfesték fut a selymen! Hogyan lehet kordában tartani és szépet alkotni? Hát igen, ez a nagy kihívás! Ez utóbbi kettőt külön középhaladó szinten is oktatjuk, de a kezdők is készítenek mandalát és akvarellt a második napon. 
kontúrfestés technikát az "Ismerkedés a selyemfestéssel KÖZÉPHALADÓ" valamint a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...

Selyemfesték fixálása

A selyemfesték fut a selymen! Hogyan lehet kordában tartani és szépet alkotni? Hát igen, ez a nagy kihívás! Ez utóbbi kettőt külön középhaladó szinten is oktatjuk, de a kezdők is készítenek mandalát és akvarellt a második napon. 
A fixálás technikáját az "Ismerkedés a selyemfestéssel KEZDŐ" és a "Selyem -Szerda" - 3 ÓRÁS tanfolyamon tanítjuk! 

Olvasd tovább ...



Még több információt szeretnél? Írj nekem!

Név: *
E-mail: *
Telefon:
Üzenet:
Ellenőrzés

Vélemények a selyemfestés tanfolyamokról

Mihucz Jánosné Kiss Mária, tanítónő Kovács Éva
„Kiváló! Az alapanyagok kiválóak, az oktatás hangulatos, alapos, amely nagy rutinnal és szakértelemmel párosul” „SZUPER! Nagyon sokat tanultam, amit később használni tudok majd.” „A színek iránti érzékenységgel könnyen lehet bánni, új világot nyit meg a selyemfestés. Érdekes technikákat sajátítottam el.”
2010.10.17 2012.08.22 2011.02.15
adrienne

Tanfolyam időpontok, árak Selyemfestés KEZDŐ Selyemfestés KÖZÉPHALADÓ 1 Selyemfestés KÖZÉPHALADÓ 2 "Selyem - Szerda" Selyemfestés technikák

Video: a tanfolyam 10 percben!

selyemfestes.video.tanfolyam.012

Mottóm:

Selyemfestés tanfolyamaim mottójának az alábbit választottam:

A legnagyobb tanári művészet, hogy az alkotás és felismerés örömét ébresszék.

Einstein

Mi is a teendőd?

Image Olvasd el a honlap bevezetőjét és tájékozódj!
Image Nézd meg a képgalériát és a videógalériát!.
Image Olvasd el a kétnapos tanfolyam ismertetőjét!
Image Válassz időpontot és jelentkezz egy tanfolyamra.

Egy tanfolyam képei!